De Nationale Voorleesdagen bij Kunstwerk! de Bibliotheek
Logo gemeentenieuwsonline.nl

De Nationale Voorleesdagen bij Kunstwerk! de Bibliotheek

LIEMERS - Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari 2021 vinden voor de 18e keer De Nationale Voorleesdagen plaats. Tijdens deze periode schenkt Nederland nog meer aandacht aan het voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters.

Voorlezen maakt je leuker, want voorlezen is goed voor de taalontwikkeling. Zo komen peuters en kleuters in aanraking met nieuwe woorden, leren hoe een zin opgebouwd is en wordt hun woordenschat én taalbegrip vergroot. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert drie online voorleesmomenten via Facebook en zijn gratis te volgen via de Facebookpagina ‘Liemers Kunstwerk’. De voorleesmomenten vinden plaats op: woensdag 20 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Zevenaar, vrijdag 22 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Westervoort en donderdag 28 januari om 11.00 uur vanuit de bibliotheek in Duiven

De livestream is op het geplande tijdstip te vinden op de tijdlijn van de Facebookpagina van Liemers Kunstwerk. Als de livestream nog niet te zien is, wordt het aangeraden om de pagina te vernieuwen of de Facebookapp opnieuw op te starten. Daarnaast kunnen alle leden van de bibliotheek een leuke verrassingstas reserveren tot en met maandag 1 maart. In deze tas zitten onder andere twee prentenboeken en een kleurplaat voor kinderen van 0-4 jaar. Het verrassingstasje is gratis te reserveren op www.debibliotheekliemers.nl. Wil je een verrassingstas reserveren, maar ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan via www.debibliotheekliemers.nl/lid-worden.

Meer berichten