Duikteam SAL wint originaliteitsprijs van de bekendmaking van Rabo ClubSupport
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Duikteam SAL wint originaliteitsprijs van de bekendmaking van Rabo ClubSupport

LIEMERS - Op 4 december werd Duikteam Sub Aqua Libera (SAL) uitgeroepen tot de winnaar van de originaliteitsprijs van de bekendmaking van Rabo Clubsupport 2020.Tijdens de uitreiking van de Rabobank clubsupport actie op 10 november ontving duikteam SAL een bedrag van liefst 472,49 euro wat zij gaat gebruiken voor haar nieuwe programma: 'Snorkel je Fit'. 'Snorkel je Fit' is een programma speciaal voor senioren dat zich onder andere richt op alle basistechnieken om bijvoorbeeld tijdens vakantie jezelf veilig en comfortabel in en onder water te kunnen voortbewegen.
Tijdens deze uitreiking maakte de Rabobank bekend dat de vereniging die via social media op de meest ludieke manier hun Rabo ClubSupport bijdrage vierde een extra prijs van 250 euro kon winnen.
SAL won afgelopen weekend deze prijs met dit filmpje, waarbij twee senioren onderwater op tv de uitslag bekijken. "Met dit geld proberen we zo veel mogelijk senioren uit de stoel en in het zwembad te krijgen", aldus Jos van Zijl, trainer bij SAL en een van de makers van het filmpje.

"Lijkt het jou leuk om bij duimteam SAL te komen snorkelen of een duikopleiding te volgen, kijk dan voor meer informatie op www.subaqualibera.nl."

Meer berichten