Hét adres voor telefonie en ‘Alles in één’! Phone House nu ook in Duiven!
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hét adres voor telefonie en ‘Alles in één’! Phone House nu ook in Duiven!

DUIVEN – Aan de Pastoriestraat 13 in Duiven heeft Jeroen Heebing naast zijn Phone House-vestiging in Zevenaar nu ook een telecom-winkel geopend. Sinds dinsdag 2 november kan de klant uit Duiven en omgeving er terecht voor alle telecom-zaken: voor het afsluiten van abonnementen, de aankoop van toestellen, voor advies, service, onderhoud en... reparatie ter plekke!

Sebastiaan Elsinghorst –al tien jaar een bekend gezicht in Duiven- is de bedrijfsleider van deze nieuwe Phone House-vestiging. Met meer dan veertien jaar ervaring weet hij zowel de particuliere als zakelijke klant te voorzien van een goed advies in de jungle van toestellen en aanbieders.

Phone House behoort met tachtig winkels in Nederland al twintig jaar tot de top. Eigenaar Jeroen Heebing is met Phone House in Zevenaar (en Gendringen) sinds tien jaar hét adres in Zevenaar. En is dat nu ook in Duiven met deze geheel nieuwe, ruime moderne winkel. Met merken als KPN, T-Mobile, Vodafone.

En wil je overstappen van bijvoorbeeld Ziggo naar KPN (of andersom), ook dan word je goed geholpen. Verder biedt de winkel in Duiven naast het ‘Alles-in-1’-pakket (internet, tv en bellen) ook stroom- en gasabonnementen met Budget Energie.

Bellen voor je club

Interessant voor verenigingen is de actie van Phone House ‘Bellen voor je club’. “Verenigingen kunnen zich aanmelden en ons promoten onder de leden. Elk afgesloten abonnement kan dan een bedrag tussen de vijf en tien euro voor de vereniging opleveren. Onder andere SDDZ en Sint-Andries maken er al gebruik van! Aanmelden kan via www.phonehouse.nl/bellenvoorjeclub”, aldus Jeroen Heebing.

Phone House, Pastoriestraat 13, Duiven en Raadhuisplein 4, Zevenaar; 0316 511111; www.phonehouse.nl.

Meer berichten