Sint-Willibrordusparochie
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sint-Willibrordusparochie

Kerkdiensten in H. Andreaskerk - Maria Koningin te Zevenaar:

Vanaf 11 oktober mogen er maar 30 personen in een viering aanwezig zijn, 'volgens corona-richtlijnen'. In alle vieringen is een mondkapje verplicht!

Op vrijdag 20 november is er om 10.30 uur een Eucharistieviering. Voorganger: Pastoor Thanh Ta, Stille viering. (Toegang voor 30 personen.)

Op zondag 22 november is er om 9.30 uur een Eucharistieviering, voorganger pastoor Thanh Ta. Besloten viering wel live-stream (alleen voor genodigden).

Intenties: Overleden ouders van Gool-van Abeelen, Mevr. C. van Huet-Wieland, Wil Hermans-du Buf, Thea van Haaren-van der Velden en overleden familie, Overleden familie Degen-Evers, Overleden ouders Schepers-Fortkamp, Familie de Balvert-Roordink, Anton Scheerder -jaargedachtenis, Voor onze kinderen en kleinkinderen, Bert en Maurice van Bommel, Wil Vermaeten, Jan Wentholt.

Op vrijdag 27 november is er om 10.30 uur een Rozenkransgebed. Voorganger werkgroep: Mariavieringen. (Toegang voor 30 personen).

Op zondag 29 november is er om 9.30 uur een Eucharistieviering, voorganger pastoor Thanh Ta. Besloten viering wel live-stream (alleen voor genodigden).

Intenties: mevr. C. van Huet-Wieland, Jo Hueskes, Wilhelmien van Aken en zoon Jan.

Op zondag 29 november is er om 14.00 uur een Doopviering.

Voor meer informatie en kerkdiensten: raadpleeg ons parochieblad Op Weg, de website www.rkliemers.nl en Facebook.

Meer berichten