Online huisbezoek Sinterklaas voor Zevenaarse kids
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Sinterklaas op geheime locatie in Zevenaar. (foto: BlueSquad)</p>

Sinterklaas op geheime locatie in Zevenaar. (foto: BlueSquad)

(Foto: BlueSquad)

Online huisbezoek Sinterklaas voor Zevenaarse kids

ZEVENAAR - Dit jaar maakt IT-bedrijf BlueSquad uit Zevenaar het mogelijk voor voetbalvereniging SDZZ om de jaarlijkse huisbezoeken van de Sinterklaas op 5 december door te laten gaan. Niet in dezelfde vorm als vorig jaar, maar toch veilig en persoonlijk.

In Zevenaar zal er dit jaar geen intocht zijn en is er onduidelijkheid over een alternatief. “Wij hebben de capaciteiten, materialen en techniek om dit op korte termijn te realiseren, daarnaast zijn wij trotse SDZZ-sponsor en zetten wij ons graag in voor dit prachtig kinderfeest”, vertelt BlueSquad directeur Mickel Voois.

Zoomen met de Sint

SDZZ en BlueSquad leunen niet achterover, want ook de Sint probeert mee te gaan met de tijd en heeft de wereld van videobellen ontdekt. Dankzij de fantasie van een kind kan het verhaal een spannende twist krijgen. “Wij hebben al in persoonlijke kring een boodschap van de Sint naar nichtjes en neefjes verstuurd, zij waren mega onder de indruk”, vertelt BlueSquad marketeer Duzy Ahmad. De jonge elftallen zullen per team Zoomen met de Sint waarna vervolgens de traditionele huisbezoeken vorm krijgen online. Op deze manier kunnen er meer huisbezoeken plaatsvinden en SDZZ verwacht flinke opkomst in aanmeldingen.

Inschrijvingen geopend

Normaal gesproken dienen de huisbezoeken van SDZZ als extra opbrengsten voor de vereniging. Op deze manier missen zij niet grote opbrengsten en kunnen ze de kinderen en hun leden blij houden. Inschrijven kan tot en met 30 november via emailadres: sinterklaas@sdzz.nl.

Meer berichten