Prtogramma Filmhuis Didam
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Prtogramma Filmhuis Didam

Vrijdag 27 en maandag 30 november 20.00 uur: Rocks.

Een levendig en hoopvol portret van een groep tienermeiden in wereldstad Londen. Shola, Rocks genoemd, is vijftien jaar. Ze moet nadenken over haar toekomst, maar ze is bezig met wat zich thuis afspeelt. Haar vader is overleden en nadat haar moeder plotseling vertrekt, neemt ze de zorg van haar jongere broertje Emmanuel op zich. Gelukkig staat ze er niet helemaal alleen voor en wordt ze omringd door haar vriendinnen.

Vrijdag 4 en maandag 7 december 20.00 uur: The Singing Club.

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Er zijn diverse coronamaatregelen in het filmhuis, gevestigd in het gebouw Waverlo van Meulenvelden, van kracht. Het aantal bezoekers is beperkt. U dient van te voren te reserveren. Betalen kan enkel met pin. We verzoeken u dringend een mondkapje te dragen totdat u op uw stoel zit. We vinden het erg jammer, maar vanwege de overheidsmaatregelen is het momenteel niet mogelijk om iets te drinken te kopen vooraf aan de film. Daarom mag u tijdelijk uw eigen (niet-alcoholische) drankje meenemen. De films draaien zonder pauze. Zie voor meer details en om te reserveren www.filmhuisdidam.nl

Filmhuis Didam is in gebouw Meulenvelden, Waverlo 2 Didam. Meer informatie over films of het filmhuis en reserveren: www.filmhuisdidam.nl. Entree 7,50, kinderfilm 5,50, familiefilm tot 14 jaar 5,50 euro. De zaal en de kassa gaan 45 minuten voor aanvang open. De filmzaal is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Meer berichten