Samen optreden met je eigen popband of meedoen aan filosofisch café bij Kunstwerk!
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Samen optreden met je eigen popband of meedoen aan filosofisch café bij Kunstwerk!

LIEMERS - Lijkt het je leuk om muziek te maken in een band? Speel je graag pop- of rocknummers, of wil je graag je repertoire verbreden? Geef je dan op voor de Popband bij Kunstwerk! Muziekschool.

Je repeteert om de week in een vaste bandopstelling. Je oefent samen met de docent nummers en jullie werken aan de performance als band. Uiteraard wordt er een optreden voor jullie geregeld. Jullie staan op het podium met een grote geluidsinstallatie, een lichtshow en monitoring. Op deze manier voel je je als een echte artiest. Docent: Ferdi EenkhoornStart cursus: Zie www.liemerskunstwerk.nl. Locatie: Het Albertusgebouw, Didam. Aantal lessen: 10 lessen van 45 minuten. Prijs: € 98,- (leerlingen die wekelijks muziekles volgen bij Kunstwerk! € 49,-).

Op donderdag 26 november houdt Kunstwerk! Educatie een filosofisch café in Turmac Cultuurfabriek, lokaal 21, waar je samen met anderen 'levensvragen' of andere filosofische vragen onderzoekt en je jouw eigen zienswijze naast die van anderen kunt leggen. Het filosofisch gesprek in het filosofisch café heeft een open en ongedwongen karakter. Je hoeft geen voorkennis van de filosofie te hebben om volop mee te doen. Tijd: 19.30 - 21.30 uur. Docent: Peter Schmitz. Prijs: € 12,50.

Meer berichten