‘Beste idee van de Liemers’ nadert ontknoping
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Doe mee! (foto: Sjoerd Geurts)</p>

Doe mee! (foto: Sjoerd Geurts)

(Foto: )

‘Beste idee van de Liemers’ nadert ontknoping

LIEMERS - Het einde van de competitie van het Beste Idee van de Liemers is in zicht, maar de strijd is nog verre van gestreden. Tot 30 november kunnen nieuwe spraakmakende, handige of simpelweg leuke ideeën worden ingezonden. Deze editie blikken wij terug op enkele van de ideeën die zijn verschenen in deze krant.


Inmiddels zijn de mailservers volgelopen met een uitgebreide hoeveelheid ideeën met een nog omvangrijkere veelzijdigheid. Afgelopen maanden hebben wij van alles voorbij zien komen, een selectie uitgelicht en hebben wij ons afgevraagd wat nu écht het beste idee van de Liemers is. De ideeën verschillen soms hemelsbreed van elkaar, maar allemaal zijn ze verenigd in hun wil om de € 250 aan prijzengeld te bemachtigen. We trapten de wedstrijd af met een koude duik in een ijston ten behoeve van onze gezondheid in deze tijden van ziekte. Zodra we waren opgedroogd, hebben we met de honden gewandeld zónder dat wij de hondenpoep in onze broekzak hoefden te stoppen met behulp van een eenvoudige constructie. En wat is er nu leuker dan om tijdens het wandelen even goed uit je plaat te gaan in de ‘Silly walk zone’ waar wij allemaal een dansje doen? Onze eindbestemming voorziet ons van een kopje koffie als wij onze reis voldaan aftikken op de Liemerse strippenkaart.

Het is helder, deze wedstrijd heeft al tal van inzendingen gezien, maar de competitie is verre van over. Net als regenwater in een gesubsidieerd regenvat, zullen wij alle laatste ideeën opvangen.


Denkt u te weten hoe de Liemers een mooiere plek kan worden? Heeft U een creatieve oplossing op een probleem of een toevoeging op dat wat al mooi is? Wilt u €250 winnen? Denkt u zelf nog een geweldig idee te willen toevoegen aan de inzendingen die we inmiddels op een rijtje hebben gezet? Die bijvoorbeeld onze regio mooier maakt of het werk handiger? Mail uw idee dan vóór 30 november naar e-mail info@deliemershelemaalgoed.nl en wie weet zien we uw verhaal terug in de krant! Of... sleept U misschien wel 250 euro in de wacht!

Meer berichten