Sinterklaasactie bij minibieb De Schatkist
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Gedeelte van de cadeauboeken. (foto: Karin Saat)</p>

Gedeelte van de cadeauboeken. (foto: Karin Saat)

(Foto: karin Saat)

Sinterklaasactie bij minibieb De Schatkist

ZEVENAAR - Het is weer tijd voor de gratis Sinterklaasactie! Zaterdag 14 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Ieder kind heeft zeker dit jaar, een mooi, nieuw boek in zijn of haar schoen verdiend.

"Op facebook minibieb De Schatkist staan foto’s van boeken, waar op gereageerd kan worden. Ook mag je de naam van het kind (kinderen) en de leeftijd door-appen, mailen of op een briefje in de brievenbus doen. Dan zorg ik dat de boeken, mooi ingepakt, extra in papier verpakt met de naam van het kind erop, de volgende dag bij mijn voordeur klaar liggen.

In de minibieb zelf staan natuurlijk ook allemaal mooie boeken waar je er eentje van mee kunt nemen. Dit geldt zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. De sintactie is mogelijk door donaties van onder andere boek & buro Rebers, diverse uitgeverijen, grutterij-molen De Hoop, snackbar Mosje en vele particuliere giften.

Nieuw is de weggeefplank. Heb je zelf thuis nog iets leuks om er in te leggen, doe dat dan in een plastic tas en geef dat even bij mij af of leg het bij mijn voordeur neer zodat ik het kan schoonmaken en daarna honderd procent coronavrij weer op de plank kan leggen. Dit geldt ook voor eventueel boeken. Als we zo leuke, natuurlijk wel complete en nette dingen kunnen laten rouleren is er altijd gratis een leuk cadeautje uit te zoeken. Of dat nu zo maar is of voor Sinterklaas…"

"Ik hoop weer heel veel kinderen en grote mensen bij de minibieb te zien en in de komende weken veel aanvragen voor schoencadeautjes binnen te krijgen! Minibieb De Schatkist kan je vinden aan de J.P.Coenstraat 7 in Zevenaar."

Meer berichten