Foto:

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

DIDAM - Bibliotheek Montferland organiseert weer een Walk&Talk bijeenkomst, met in achtneming van de RIVM richtlijnen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 28 oktober van 10:00 – 12:00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Gastspreker is Marion Peet, jobcoach bij gemeente Montferland. Marion gaat door het geven van handige tips samen met jou aan de slag om te kijken wat je nodig hebt om verder te kunnen in jouw zoektocht naar werk.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.

Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via info@bibliotheekmontferland.nl. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers.