Logo gemeentenieuwsonline.nl

Pigeons sterk tegen Tower Jumpers

DUIVEN - Pigeons wil dit seizoen graag meespelen in de top van de tweede klasse en dat lukt nog goed, want het team won de eerste twee wedstrijden. De verwachting was dat de derde wedstrijd wel eens een zware dobber kon worden.

Tower Jumpers maakte het Pigeons knap lastig. Maar net als in de voorgaande wedstrijden maakte het brok ervaring dat bij Pigeons in het veld staat het verschil. De heren bleven rustig en sloegen op het juiste moment toe. In het laatste kwart liepen de Duivenaren uit naar 91-69. Wat door de uitslag een makkelijke overwinning leek was dat niet. Een sterke winst voor de Pigeons was het wel.

Voor Heren 2 werd het tijd om eens te winnen. En tegen Joy-M uit Malden lukt dat. Met een klein overwicht liep het team langzaam uit naar een 70-50. De beloften van U18 hadden het daarentegen moeilijk. Zonder de vaste coach kwam het team niet in het eigen spel en daar maakte het sterke Arnhem Eagles goed gebruik van. De Arnhemmers waren vooral tactisch beter en dat kwam in de eindstand tot uiting: 33-58. Ook U16 had het niet makkelijk. Tegen Joy-M ging de wedstrijd qua kansen gelijk op, maar de eindstand 42-71 geeft aan waarin de tegenstander beter was: scoren. Bij U14 was het tot de laatste seconde spannend. De teams hielden elkaar in evenwicht en het was dan ook de meest gelukkige partij die won. Dat was dit keer Joy-M (52-53). Voor de U12 begint het winnen te wennen. Ze moesten er hard voor werken maar ook tegen Wyba lukte het weer (50-26). Het was voor Pigeons een speelronde met mooie en sportieve wedstrijden. Hopelijk kunnen binnenkort ook toeschouwers dat weer zien.

Meer berichten