Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Andrea P. via Pexels)</p>

(foto: Andrea P. via Pexels)

(Foto: )

Cursus ‘Omgaan met psychische problemen’ voor familie en naastbetrokkenen

ZEVENAAR - Op 17 november start bij GGNet in Zevenaar de cursus ‘Omgaan met psychische problemen’, voor naastbetrokkenen.

De cursus is bedoeld voor partners, ouders, volwassen kinderen en andere direct betrokkenen bij mensen met psychische problemen. Er staat niet één specifieke stoornis centraal. Men kan terecht als er sprake is van problemen met problemen zoals borderline, depressie, angstklachten, ADHD of een dwangstoornis.

In deze cursus krijgt men naast achtergrondinformatie over ziektebeelden ook handvatten voor het samenleven met iemand met deze problematiek en tips om goed voor uzelf te zorgen. Het delen van ervaringen is een belangrijk onderdeel van de cursus.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. Deze cursus wordt zowel op locatie bij GGNet als online gegeven. Men kan zelf kiezen wat men in deze corona tijd het meest prettig vindt. En waardoor als er mensen uitvallen door quarantaine of lichte klachten de cursus online door kan gaan.

Meer info en aanmelden: Voor de start van de cursus is er een kennismakingsgesprek met de deelnemer en (één van de) trainers. "Kijkt u voor meer informatie op www.ggnet.nl/preventie. Telefonisch kunt u contact opnemen met het secretariaat (088) 933 11 80, e-mail: preventie@ggnet.nl. Online aanmelden via www.ggnet.nl/preventie."

Meer berichten