Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofsgemeenschap H. Remigius Duiven

Geachte Parochianen. Voor informatie wat betreft vieringen en het youtube kanaal kunt u de website www.rkliemers.nl raadplegen. De Mariakapel en gedachteniskapel zijn van ma. t/m vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur. Het secretariaat is bereikbaar op de gewone openingstijden.

Mededeling: In verband met het coronavirus is er geen Allerzieling viering op 2 november. De aangevraagde gebedsintenties voor 2 november zullen wij meenemen in de stille eucharistieviering op vrijdag 13 november.

Bij vieringen en gebedsdiensten in de H. Remigiuskerk wordt u verzocht om een mondkapje te dragen.

Zondag 1 november 2020 is er een besloten viering in verband met Allerzielen waarin alle overledenen van de hele parochie worden genoemd. Deze viering wordt online uitgezonden om 16.00 uur via het youtube kanaal.

Woensdag 28 oktober 2020: Rozenkransgebed om 19.00 uur.

Gebedsintenties 24/25-10-2020: Jan en Riet Janssen-Berentsen, Ouders Hooijman-Geurtsen, Els en Eeke Schampers, Wim Staring.

(Uitzending youtube zondag 25 oktober om 9.30 uur)

Gebedsintenties: 02-11-2020: Piet en Riek Jansen-Leijser en dochter Jolanda, Hent en Annie Roelofs en dochter Annet, Jan en Riet Janssen-Berentsen, Ouders Hooijman-Holland, Ouders Jansen-Fontein, Jan Post en John Francis Post, Herman Derksen, Ouders van Harteveld-Heijmen en Joop en Jan, Ouders/grootouders Derksen-Janssen en familie, Ouders/grootouders Franken-Daams en familie, Ouders Staring-Smits, Ouders Strijbosch-Peters, Annet Gertsen-Roelofs, Albert Leerentveld, Familie Leerentveld-Bach, Paul Verhoef. (Intenties worden genoemd in de viering van 13 november).

Op zondag 1 november zal Eline Helmink het sacrament van het H. Doopsel ontvangen.

Vooraankondiging:

Vrijdag 11 december is er om 10.30 uur een stille eucharistieviering in de H. Remigiuskerk. Voorganger pastoor Thanh.

Meer berichten