Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreas-Maria Koningin Zevenaar

Vanaf 11 oktober mogen er maar dertig personen in een zondagsviering aanwezig zijn, 'volgens corona-richtlijnen'. Hiervoor krijgen dertig parochianen een uitnodiging. In alle vieringen is een mondkapje verplicht ! Het is niet meer mogelijk voor een dienst te reserveren.

Op woensdag 21 oktober is er om 19.00 uur een Mariaviering. Rozenkransgebed. Voorganger werkgroep: Mariavieringen. Cantoren, A.M.K. Toegang voor 30 personen.

Op zondag 25 oktober om 9.30 uur: Eucharistieviering, Voorganger: Pastoor Thanh Ta, alleen voor genodigden.

Intenties: mevr. C. van Huet-Wieland, Thea van Haaren-van der Velden en overleden familie.

Op woensdag 28 oktober is er om 19.00 uur een Mariaviering. Rozenkransgebed. Voorganger werkgroep: Mariavieringen. Cantoren: A.M.K. Toegang voor 30 personen.

Op zondag 1 november om 9.30 uur: Eucharistieviering, Voorganger: Pastoor Thanh Ta, alleen voor genodigden.

Intenties -ook van 2 november: Mevr. C. van Huet-Wieland, Ouders Dukkerhof-Könning en zoon Jan, Maria en Koos van der Vate, overleden families Steens-Degen en Degen-Evers, Pa en Ma Berendsen-Kuppens, Jan ten Brinke en overleden familie ten Brinke-Schepers, Jan Wentholt, Edmond Dercksen, Mies en Jan Bokken-Volman, Herman Tomassen, Harry Gademann, Toon de Ruiter, ouders Cleutjens-Beekman, Wil Hermans-du Buf, Teun en Betsie Dikker-Bourgondien, Jan Berntzen en dochter Rinie Venhorst, Wlhelmien van Aken en zoon Jan, Dick Ghijben, Aloysius Lueb en overleden familie Lueb-Geurts, Frans te Koppele, ouders C. de Jager-Barten, ouders J. Gudden-Meeuwsen, Arnold van Aken, Gerrit Vermeulen en Corrie Vermeulen-ten Brundel en zoontje Hans, Wim en Maarten Nieuwenhuys.

Gedoopt op 4 oktober: Mina Brink, Huvenersweide Zevenaar.

Op 1 november zal er om 16.00 uur een viering worden opgenomen in de H. Andreaskerk in Zevenaar. Tijdens deze viering, waar behalve voorgangers geen genodigden zullen zijn, zullen alle overledenen van de gehele parochie bij naam worden genoemd en herdacht. Deze dienst is rechtstreeks te volgen via het YouTube-kanaal van de parochie. U kunt daarbij komen via de website www.rkliemers.nl.

Voor meer informatie en kerkdiensten: raadpleeg ons parochieblad Op Weg, de website www.rkliemers.nl en Facebook.                

Meer berichten