Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gratis online cursus Sahaja yogameditatie

REGIO - Op donderdag 24/30 september gaat de nieuwe Nederlandstalige Sahaja-yoga meditatiecursus van start.

"Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die Sahaja yoga (beter) willen leren kennen. Tijdens de lessen gaan we dieper in op wat mediteren precies is en hoe dit de sleutel kan zijn naar het ervaren van minder stress, stilte in je hoofd en diepe tevredenheid. Tot half december nemen we jullie iedere week mee in de wereld van innerlijke balans, dynamiek en stilte…

Vanaf kwart voor acht kun je inloggen op Zoom. Deze link krijg je bij aanmelden. Aanmelden: joannever111@gmail.com. Het is handig om Zoom vooraf al te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een plekje waar je een uurtje ongestoord tijd voor jezelf kunt nemen en comfortabel kunt zitten.

De cursus is iedere donderdag van 24/30 september tot 17 december steeds van 20:00 uur tot ongeveer 21:15 uur. De gratis cursus wordt online gegeven via Zoom in verband met corona. Normaal worden er gratis workshops gegeven. Het is een interactieve cursus met meditaties, presentaties, videoclips, technieken en oefeningen, tips, het delen van kennis en ervaringen, et cetera", aldus Henno de Graaf, Dominique de Graaf, Gemma de Vetter en Tara Andringa.

Meer berichten