Logo gemeentenieuwsonline.nl
Een acryl schilderij van klaprozen, door Joop Weggelaar. (foto: Joop Weggelaar)
Een acryl schilderij van klaprozen, door Joop Weggelaar. (foto: Joop Weggelaar)

Schilderen voor 50plussers.

ZEVENAAR - "Na jaren ga ik weer begeleiding geven aan een aantal enthousiaste schilders en tekenaars, samen met Riet Hermsen uit Didam. Het is geen cursus, alleen hulp als je er om vraagt, wij schilderen ook mee.

"Voorheen gaf ik les in mijn atelier in Zevenaar-Ooy. Wij zoeken mensen die graag met ons en een aantal anderen willen tekenen schilderen. De locatie is coronaproef en we kunnen allemaal op 1,5 meter onze creativiteit laten ontstaan. Als je dat aanspreekt kan je gelijk beginnen, alles is aanwezig, ezels voor op tafel of vrijstaand.

De lokatie is cursus ruimte 21 in het nieuwe Turmac Cultuurfabriek / Kunstwerk Zevenaar. Ben je beginneling kom dan eens langs en laat je inspireren door de anderen. wij staan altijd klaar om je instructies te geven, wil je meer informatie, bel of mail mij.

We schilderen op de maandag middag van 13.00 tot 16.00uur en de kosten bedragen bij 6 tot 8 personen vijf euro per middag", aldus Joop Weggelaar. Hij woont aan de Pannerdenseweg 6 in Zevenaar Ooy; 06 46217762, joopweggelaar@gmail.com.

Meer berichten