Stadsprins en Jeugdprins en de burgemeester, (foto: Annemieke Sturtz)

Hart Onder de Riem

ZEVENAAR - Het eerste exemplaar van het Boemelburcht Hart Onder de Riem ontving burgemeester Luciën van Riswijck vorige week vrijdag, uit handen van de stadsprins Boes en jeugdprins Simon.

Inmiddels hebben de ondernemers, sponsoren, uitbaters of vrijwilligers die Boemelburcht een warm hart toedragen er ook een thuis ontvangen. Boemelburcht (Gemeenschappelijk Zevenaars Karnaval) wil hen hiermee een hart onder de riem steken in deze aparte tijd, met soms grote gevolgen. Het is tevens een bedankje voor de steun van de afgelopen jaren. Dit embleem is voor iedereen verkrijgbaar bij Gemakshop Leuven aan de Arnhemseweg, voor het (symbolische carnavals)bedrag van 4,44 euro. Een mooi gebaar om jezelf of een ander kado te doen.