Opbrengst KWF in gemeente Zevenaar

ZEVENAAR - De collecte voor KWF heeft dit jaar liefst 13.609,44 euro opgebracht! (Angerlo 957,03 – Babberich 1289,25 – Giesbeek 1093,61 - Lathum 467,90 en Zevenaar 9.801,65).

Dankzij ieders vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte.

Bijzondere KWF-collecteweek

Deze collecteweek was dit jaar extra bijzonder, doordat het de eerste collecteweek in Coronatijd was. Wij waren dan ook zeer benieuwd of en hoeveel collectanten er zouden gaan collecteren mét de collectebus. Dat waren er liefst 164! En met z’n allen (collectanten en wijkhoofden hebben we dit mooie bedrag op mogen halen.

De collectanten zijn dan ook extra in het zonnetje gezet door Jelle Peters van De Fruitkraam uit Zevenaar. Allen ontvingen een fruitbox voor het collecteren in deze bijzondere tijd.

Collecteren voor KWF? Meldt u aan op de landelijke site van het KWF (www.kwf.n)l of stuur een mail naar KWF afdeling Zevenaar (kmwienholts@hetnet.nl)

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.