Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bowlingbanen bij De Griethse Poort te Zevenaar. (foto: Dennis Daamen)
Bowlingbanen bij De Griethse Poort te Zevenaar. (foto: Dennis Daamen) (Foto: )

Jeugd-bowlen in Zevenaar

ZEVENAAR - Bowlingvereniging Zevenaar telt een jonge enthousiaste jeugdafdeling. Iedere woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur is er jeugd-bowlen.Je hebt er zelf niets bijzonders voor nodig, wat gemakkelijk zittende kleding een spijkerbroek of joggingbroek wat lekker zit.

Bowlingballen, schoenen et cetera zijn allemaal aanwezig op de bowlingvereniging en hier kan je gebruik van maken. Elke woensdagavond krijgt onze jeugd eerst een warming-up om de spieren warm te maken. Daarna ga je verdeeld over een aantal bowlingbanen bowlen.

Hierbij krijg je in het begin diverse tips van onze bowlingtrainers. Als je dat achter de rug is, mag je zelf ook nog even vrij gooien, om te kijken hoe je gebruik kan maken van de gegeven tips.

Bowlen is een leuke ontspannen sport voor de jeugd vanaf ongeveer negen jaar. Natuurlijk is de sport toegankelijk voor elke jeugd. Het beste kan je gewoon een keer komen kijken op de bowling zelf.

Want een beeld zegt altijd nog meer dan duizend woorden! Sterker nog misschien kan je wel mee doen, ervaren wat het is.Dan kan je zelf zien hoe het gaat ons oudste jeugdlid heeft vorige week haar eerst 200-game gegooid, dat is super goed.

Schroom dus niet je bent welkom op de Oude Doesburgseweg 24 in Zevenaar. De bowling vind je als je voor De Griethse Poort staat aan de linkerkant, loop de gang in, aan het einde vind je de ingang van de bowling. Hou wel rekening met de corona-maatregelen maar dat wijst zich vanzelf; je bent ieder geval van harte welkom. Zien we je binnenkort? Want ook bowlen is een leuke sport voor de jeugd! Meer info staat ook op www.bowling-zevenaar.nl.

Meer berichten