Logo gemeentenieuwsonline.nl

HandicapNL collecteert in coronatijd

DIDAM - Van 21 tot en met 26 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

Afdeling Didam e.o. en Nieuw-Wehl gaat dit jaar geen deurcollecte houden. In plaats daarvan kunt u een donatie doen in onze digitale collectebus. Dat kan via de link https://handicapnl.digicollect.nl/afdeling-didam-e-o-en-nieuw-wehl.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen. Familieleden helpen we een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht. En we stimuleren de sociale kring en de complete maatschappij om met een open blik naar de mogelijkheden van mensen met een handicap te kijken.

"Iedereen hoort erbij, iedereen eerlijke kansen. Help mee deze droom te verwezenlijken! Meer informatie vindt u op www.handicap.nl/collecte.

Hopelijk gaan we volgend jaar weer langs uw deur met de collecte. We zoeken nieuwe collectanten. Collecteert u mee? U kunt zich opgeven bij de plaatselijke coördinator Petra Tinselboer, 0316 248558."

Meer berichten