Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vrijwilliger Seniorweb. (foto: Seniorweb)
Vrijwilliger Seniorweb. (foto: Seniorweb)

SeniorWeb Montferland zoekt versterking

DIDAM - Computerliefhebber? Handig met een smartphone? Enthousiast over sociale media? Laat senioren in Montferland het gemak en het plezier van de digitale wereld ervaren. "Meldt u aan als vrijwilliger/docent van SeniorWeb voor de leslocaties van de bibliotheek Montferland!"

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 leslocaties en 2.900 vrijwilligers in het hele land. Ze zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Vanaf de oprichting wordt nauw samen gewerkt met vrijwilligers, die actief zijn in verschillende functies. De vrijwilligers van Seniorweb hebben onder andere de mogelijkheid om interessante trainingen en bijeenkomsten bij te wonen en krijgen een gratis lidmaatschap van Seniorweb.


Seniorweb zoekt voor de leslocaties van de bibliotheek Montferland enthousiaste en deskundige vrijwilligers, die plezier hebben in het helpen van mensen, vaardig zijn in het begrijpelijk uitleggen van lastige begrippen, nieuwsgierig zijn naar digitale ontwikkelingen en een paar uur per week beschikbaar zijn (uren zijn vaak flexibel in te delen).

Voor meer informatie of aanmelden kan men contact opnemen met Bibliotheek Montferland, telefoonnummer 0316 221184 of per mail info@bibliotheekmontferland.nl.

Meer berichten