Logo gemeentenieuwsonline.nl
De schutterij in optocht om het koningspaar op te halen.
De schutterij in optocht om het koningspaar op te halen. (Foto: )

Schutterij Sint-Andreas pakt activiteiten weer op

ZEVENAAR - De activiteiten bij de schutterij zijn na de zomervakantie weer opgepakt. Rekening houdend met de corona richtlijnen, zijn er de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen in het schuttersgebouw. Hierdoor kunnen de oefenavonden en andere activiteiten weer plaatsvinden.

De seniorvendeliers zijn al weer begonnen met hun eerste oefenavonden. Ditzelfde geldt voor de jeugd- en aspirantvendeliers. Zeker voor de jeugd is regelmatig oefenen van belang om de verschillende slagen onder de knie te krijgen.

Ook de malletband heeft de draad weer opgepakt. Zo worden de muziek stukken weer doorgenomen. Vanaf oktober wordt er gestart met een nieuwe groep Music Kids. Muziek maken is leuk en gezellig. Meldt je daarom aan bij de coördinator van de malletband thijsvreman@hotmail.com.

Op 26 september zal de schutterij een vendelhulde brengen bij het koningspaar en om 19:30 uur bij de Pelgromhof. De najaarsfeestavond op de 26ste is helaas nog niet mogelijk.

"Lijkt een van deze activiteiten je leuk, kom dan donderdags op een oefenavond langs in het gebouw van St. Andreas, Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar. Wil je er eerst meer informatie over de schutterij of de activiteiten, kijk dan op www.st-andreas-grieth.nl of mail naar pr@st-andreas-grieth.nl..

Meer berichten