Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voorbeeld van een tussenwand.
Voorbeeld van een tussenwand.

Sportvereniging Margriet gaat coronaproof Grote Clubactie-loten verkopen

LIEMERS - Sportvereniging Margriet gaat verantwoord loten verkopen voor een tussenwand in de nieuwe hal zodat het turngedeelte en multisport gedeelte van elkaar gescheiden kunnen worden.

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. De leden van sportvereniging Margriet zetten zich in voor een oprolbare tussenwand.

Verantwoord loten verkopen

De leden van sportvereniging Margriet zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Er kan met een QR-code of met een link naar de verkooppagina loten verkocht worden. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

Extra inkomsten hard nodig.

Bert Nijenhuis, voorzitter van sportvereniging Margriet: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een tussenwand in onze nieuwe turnhal. De hal bestaat uit een turngedeelte en een multisport gedeelte. Voor concentratie, geluid en overlast door bijvoorbeeld ballen die rondvliegen is een tussenwand een grote wens van onze vereniging. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken."

Een lot kost drie euro, waarvan tachtig procent (2,40 euro per lot) direct naar de clubkas gaat. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Meer berichten