Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zing en Swing weer begonnen

ZEVENAAR - Per 1 september is Zing en Swing weer gestart met de repetities. Geheel coronaproof dat wil zeggen met in achtneming van alle maatregelen.

Door omstandigheden zijn er enkele deelnemers afgehaakt en daarom is er weer plaats voor nieuwe deelnemers. De groep kan maximaal 25 mensen aannemen. Bij meer aanmeldingen kan het voorkomen dat men op een wachtlijst komt. Zing en Swing is opgezet voor 50-plussers die van gezelligheid, zingen, dansen en muziekmaken houden. We horen vaak: ik kan niet zingen. Gelooft u mij maar: iedereen kan zingen en bij ons in de groep lukt dat altijd.

Zing en Swing repeteert op de dinsdagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur in Ons Huis aan de Dr. Honigstraat 3 in Zevenaar. Het project is steeds voor twintig weken en kost in totaal zeventig euro. Het streven is om een leuke eindpresentatie te houden. Tijdelijk kan er niet gedanst worden, maar daarom is het niet minder gezellig. Na afloop is er een mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Zing en Swing heeft een eigen facebook pagina met veel info.

Meer informatie is te verkrijgen via Hennie Bakker: henniebakker@upcmail.nl of Plony Fransen 524091 of f2hpjfransen803@hetnet.nl. Bij deze dames kunt u zich ook opgeven om mee te doen.

Meer berichten