Logo gemeentenieuwsonline.nl

Week van de Ontmoeting in de WijKern


DUIVEN - Van 2 t/m 9 oktober wordt in Duiven de Week van de Ontmoeting georganiseerd. Als centrum voor Ontmoeting en Activiteiten doet de WijKern natuurlijk mee!

Open Huis.

Wij trappen de week af met een ‘Open Huis’ op zondag 4 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden zijn dan van harte welkom om kennis te komen maken met onze activiteiten en onze organisatie. Aan de hand van fotocollages, folders, presentaties en demonstraties stellen wij ons graag voor! Aanmelden is noodzakelijk in verband met Covid19. Uiteraard gelden ook bij ons de Corona maatregelen en zorgen wij voor een hygiënische omgeving. Bij (lichte) klachten bent u helaas niet welkom.

In de week daarna (maandag 5 tot en met vrijdag 9 oktober) zijn veel van onze activiteiten te bezoeken en/of te volgen. Zo kunt u kennis komen maken met o.a. schilderen, tekenen, sjoelen, kaarten, koersballen, stoelyoga, quilten en handwerken. Meer hier over leest u op onze website: www.dewijkern.nl Ook hiervoor is aanmelden noodzakelijk.


Voor meer informatie over de Week van de Ontmoeting in De WijKern kunt u contact opnemen met Marika Biacsics: 06 82175229

Meer berichten