Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

GILSING HERENMODE TEKENT ER VOOR !

DIDAM - Na een prachtige, warme zomer wordt het weer frisser. Tijd om de inhoud van je garderobekast eens te bekijken. Dit najaar mag een coltrui of gilet niet meer ontbreken als basisstuk. De coltrui kan strak onder een colbert, maar ook juist grof of stoer op een jeans gedragen worden.

We zien veel warme herfstkleuren als brique, bordeaux, groen en bruin, naast de basiskleuren, zwart, grijs en blauw. De ruit is onmisbaar in het modebeeld. In pantalons, overhemden, colberts en zelfs in de sokken kom je diverse ruitpatronen tegen. Het draagcomfort is tegenwoordig belangrijk in het modebeeld. De materialen in overhemden, maar ook pantalons, zijn comfortabel draagbaar door het jersey.

Dé trend is een overshirt, dat je eigenlijk draagt als een vest, maar dan in een stoerdere look. De jassen en jacks zijn rijk uitgewerkt met leuke details, sportief of zakelijk, in wol, techno of leder.

Je combinatie maak je compleet met een bijpassende schoen. Bij Giorgio zie je veel crocolederen prints. Deze kun je goed onder je kostuum dragen, maar ook onder een jeans. Lacoste sneakers of de stoere boots van Camel Active voor de sportieve man.

Het one-stop-shoppen is bij Gilsing Herenmode de dienst die er geboden wordt aan de heren uit de hele regio. Alles onder één dak, voor jong tot ouder, slank tot een maatje meer.

Op de eerste koopzondag 20 september van 12.00 tot 17.00 uur zul je na het shoppen op humoristische wijze vereeuwigd worden op papier door cartoonist Erwin Hogeboom. Dit krijg je aangeboden door het team van Gilsing Herenmode die jullie weer op een snelle en hulpvolle wijze je nieuwe outfit bezorgen.

Meer berichten