Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofgemeenschap Heilige Andreas

In Groessen gaat men weer van start met de reguliere vieringen en wel op:

-zondag 16 augustus om 09.30uur Woorddienst – voorgangers Wim Herbes en Piet Peters

-woensdag 2 september om 19.00 uur Eucharistie – voorganger pastoor Thanh Ta

-zondag 20 september om 9.30 uur Woorddienst – voorgangers Wim Herbes en Piet Peters

-woensdag 7 oktober om 19.00 uur Eucharistie – voorganger pastoor Thanh Ta

-zondag 25 oktober om 9.30 uur Woorddienst – voorgangers Wim Herbes en Piet Peters

De ingang voor de kerk is via de deur onder de toren. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te vieren.

De anderhalve meter capaciteit in onze Andreaskerk te Groessen is maximum 120 kerkgangers. Voor het bijwonen van bovengenoemde reguliere vieringen is vooraf aanmelden niet nodig. Ook het registreren bij de kerkdeur is niet meer nodig. U hoeft uw naam en telefoonnummer dus niet meer op te geven. Indien nodig zullen wij het aantal kerkbezoekers ter plekke tellen om te zorgen dat we de maximale anderhalve meter capaciteit niet overschrijden Wilt u zich toch vooraf aanmelden, dan kunt u terecht bij ons secretariaat aan de Dorpstraat 7.

Bijzondere vieringen tot einde van het jaar: -Allerzielenviering - maandag 2 november en -Vieringen rondom Kerst: Over deze vieringen volgt nadere informatie in het volgende Op Weg aangezien we een grotere belangstelling verwachten.

Parochieblad Op Weg: wilt u in de toekomst het parochieblad Op Weg blijven ontvangen in Groessen, dan moet u zich aanmelden. Meldt U zich aan door uw Achternaam/voornaam, adres/huisnummer, eventueel emailadres te vermelden en dit in te leveren via de brievenbus op Dorpstraat 7 te Groessen of via het emailadres: Groessen@rkliemers.nl. Het blad is tevens te lezen via de website van de parochie. Ook zullen we enkele exemplaren in de Mariakapel op het kerkhof leggen.

Intenties: zo 16-8-20: Zr.Andrea Roelofs, Frieda Lucassen-Roordink, Wim en Lies Melchers-Derksen, Riekie Roelofs, Bernard en Marie van Onna, Theodorus Dominicus, Hennie en Willhelmien Roordink-van der Velden en Norbert, ouders de Haan-Witjes, ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo, Henk Derksen en Paul, Antoon Willemsen, Saskia Roos-Willemsen, Bennie Derkzen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Piet en Trudy Steenkamp, vader en moeder Staring, Wim en Stien Bisseling, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, Riet Vermeulen, fam Kloppenburg, jaarged. Hennie Wouters, Maria Nass-Uffing, ouders Bolder-Raasing, jaarged. Miriam Reijmer-Peters, ouders Kampschreur en Gerard, Riet Lenting-van Gellekom.

Meer berichten