Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofsgemeenschap H. Remigius Duiven

Mededelingen: Geachte Parochianen. Voor informatie wat betreft vieringen en het youtube kanaal kunt u de website www.rkliemers.nl raadplegen. De Mariakapel en gedachteniskapel zijn van maandag - vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur. Het secretariaat is bereikbaar op de gewone openingstijden.

Gebedsintenties 15/16-08-2020: Wim Staring, Ans van Santen-Rensen, Bernard en Annie Hoppenreijs-Lucassen. (In verband met vakantie is er geen youtube uitzending. Wel worden de gebedsintenties tijdens de viering in de H. Andreas te Zevenaar opgelezen.)

Gebedsintenties 22/23-08-2020: Ans van Santen-Rensen, Wim Staring, Gerrit en Dinie Hagen-van Swaaij. (In verband met vakantie is er geen youtube uitzending. Wel worden de gebedsintenties tijdens de viering in H. Andreas te Zevenaar opgelezen.)

Tijdens de zomervakantie is het secretariaat van de H. Remigius te Duiven gesloten van maandag 13 juli - donderdag 20 augustus. Uitgezonderd de vrijdag. Dan zijn we van 9.00 – 11.00 uur geopend voor het opgeven van gebedsintenties.

Zaterdag 26 september 2020 is er weer Sam’s Kledingactie van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt uw kleding afgeven bij het parochiecentrum in gesloten plastic zakken of dozen.

Vooraankondiging:

Zondag 30 augustus is er (onder voorbehoud) om 10.00 uur een Schutters-viering. In verband met het corona-virus zal dit in aangepaste vorm zijn. Geen koor en/of Harmonie. Deelname van parochianen aan de viering gaat via aanmelding website ogduiven.nl of via facebook pagina Schutterij Onderling Genoegen. Bij veel aanmelding zal er een loting plaatsvinden.

Vrijdag 11 september is er om 10.30 uur een stille eucharistieviering in de H. Remigiuskerk. Voorganger pastoor Thanh.

Meer berichten