Herstart Filmhuis Didam
Logo gemeentenieuwsonline.nl
De beentjes van Sint-Hildegard. (foto: filmdepot.nl)
De beentjes van Sint-Hildegard. (foto: filmdepot.nl) (Foto: )

Herstart Filmhuis Didam

DIDAM - Na een gedwongen coronapauze en de jaarlijkse zomerstop kijkt Filmhuis Didam uit naar een rustige herstart eind augustus. Het filmhuis opent het seizoen op 28, 29, 31 augustus en op 1 september met De beentjes van Sint-Hildegard. Hierna volgen in september Little Women en Les plus belles années d’une vie.

Natuurlijk ziet een bezoekje er anders uit dan we gewend zijn. Voor uitgebreide informatie over de coronamaatregelen kan men terecht op www.filmhuisdidam.nl. Men kan verder op de hoogte blijven van de voorstellingen via de eigen website, nieuwsbrief, facebook en twitter.

Filmhuis Didam is gevestigd in gebouw Waverlo van complex Meulenvelden, aan de Kerkstraat in Didam. Het Filmhuis is een vrijwilligersorganisatie die met behulp van enthousiaste medewerkers iedere maandag- en vrijdagavond films vertoont in een huiselijke sfeer (entree 7,50 euro Vriend Van 5,50 euro). Het aanbod varieert van drama en komedie tot spanning en muziek. "Tevens draaien we regelmatig kinder- en jeugdfilms (entree 5,50 euro). Op verzoek kunnen we ook films draaien bij speciale gelegenheden of voor besloten groepen.

Meer berichten