Coach Jan Lentjes na dertien jaar terug bij OBW 1
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Coach Jan Lentjes. (foto: Vera van Embden)
Coach Jan Lentjes. (foto: Vera van Embden) (Foto: )

Coach Jan Lentjes na dertien jaar terug bij OBW 1

ZEVENAAR - Jan Lentjes nieuwe hoofdtrainer en coach OBW dames 1. Na 13 jaar mag sportvereniging OBW Jan Lentjes uit Huissen opnieuw verwelkomen binnen OBW. Hij is eerder al zes jaar trainer geweest bij het eerste team, waaronder een jaar kampioen geworden.

OBW is altijd al in zijn hoofd blijven hangen als een club met een mooie combinatie van gezelligheid en gedrevenheid. Jan heeft naar eigen zeggen een leuke tijd gehad in zijn vroegere jaren bij OBW Handbal. Een goede klik met de leden en speelsters van die tijd zijn voor hem een belangrijk punt. Jan heeft erg veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen, nadat hij afgelopen jaar bij Overwetering 1 is gestopt. Dit was afgelopen jaar een van de tegenstanders van OBW 1.

De insteek van Jan is vooral kijken naar de kwaliteiten binnen het team, want dat is waar je zelf invloed op hebt. Hij wil graag een team samenstellen waarbij er een mix van ervaring en jeugd samen komt, waarbij iedereen de concurrentie aan moet gaan. Iedereen die wil, krijgt bij hem een kans om in het eerste te spelen. “Als er concurrentie is, maak je elkaar beter.”

Jan omschrijft zichzelf als een rustige, maar gedreven trainer. Hij is een mensen-mens en zoekt graag de samenwerking op. Annette Oudekerk zal komend jaar aan zijn zijde staan als begeleider tijdens de wedstrijden. Arjan Hoendevanger (na enkele jaren gelukkig ook weer terug bij OBW?), Gert-Jan Wientjes en Erich Lindner zullen komend jaar als trainer/coach actief zijn bij Dames 2 en de A1.

Meer berichten