Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jelmer van Bent Sports aan het werk als personal trainer.
Jelmer van Bent Sports aan het werk als personal trainer. (Foto: Sven Scholten)

Mensen kiezen voor persoonlijke begeleiding tijdens sporten

ZEVENAAR - Bij Bent Sports in Zevenaar is persoonlijke begeleiding één van de belangrijkste speerpunten. Het begeleiden van mensen in sport en hun gezondheid is, helemaal in deze tijd, heel belangrijk. Veel mensen kiezen daarom voor een stukje begeleiding op maat in de vorm van personal training.


“Tijdens de lockdown zijn er bij veel mensen wat kilo’s ongemerkt bij gekomen. Nu kan iedereen gelukkig weer gebruik maken van alle faciliteiten in en rondom de sportschool om weer fit te worden. Daarnaast is het juist nu heel belangrijk dat mensen fit blijven om virussen tegen te houden of in ieder geval beter te lijf te kunnen gaan. Je ziet dan ook een verschuiving in de behoefte van mensen die gaan sporten. Veel meer mensen die starten met sporten of al lid zijn kiezen nu voor een stuk personal training. Dat is net even dat extra zetje, de spreekwoordelijke stok achter de deur om fit te worden én te blijven.”


“Ik kan mensen motiveren in het behalen van hun persoonlijke doelstellingen en laat ze het plezier in sporten beleven. Sport wordt dan vanzelf een patroon, een vast onderdeel van de dagelijkse gewoonte, en dat is uiteindelijk mijn missie,” aldus Jelmer van Bent Sports.

Bent Sports, Hunneveldweg 6B, Zevenaar; 0316 331782; www.bentsports.nl.

Meer berichten