Geloofsgemeenschap Sint-Martinus Oud-Zevenaar

Vanwege de coronamaatregelen zullen er voorlopig alleen in het Eucharistisch Centrum in Zevenaar op zondag 9.30 uur publieke vieringen gehouden worden. De opgegeven intenties van de geloofsgemeenschappen zullen daarin gelezen worden. Deze vieringen zijn ook te volgen op het YouTube kanaal van de parochie.

Voor zondag 19 juli zijn er voor Oud-Zevenaar geen intenties opgegeven.

Voor zondag 26 juli zijn er voor Oud-Zevenaar geen intenties opgegeven.

Mededelingen:

Overleden op woensdag 1 juli mevrouw Annie Teunissen-Polman, woonachtig aan de Schievestraat in Zevenaar (voorheen Slenterweg). Annie zou op 4 juli 80 jaar geworden zijn. Haar afscheidsviering was op maandag 6 juli bij zalencentrum Staring en aansluitend haar crematie te Doetinchem.

Overleden op zaterdag 4 juli in de leeftijd van 91 jaar mevrouw Gradje Aaldering-Bus, woonachtig aan de Pannerdenseweg in Ooy-Zevenaar. Haar uitgeleideviering was op donderdag 9 juli in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar en aansluitend haar begrafenis op de begraafplaats aan de Dijkweg in Oud-Zevenaar.

Overleden op dinsdag 7 juli in de leeftijd van 84 jaar de heer Willy Stokman, woonachtig aan de Sleeg in Oud-Zevenaar. Zijn uitvaart was op zaterdag 11 juli in de Sint-Martinuskerk van Oud-Zevenaar en aansluitend zijn begrafenis op de begraafplaats aan de Dijkweg in Oud-Zevenaar.