Logo gemeentenieuwsonline.nl

Geloofsgemeenschap H. Remigius Duiven

Mededelingen: Geachte Parochianen. Vanaf 5 juli wordt weer een start gemaakt met publieke vieringen. Voorlopig alleen in de H. Andreaskerk te Zevenaar. De vieringen vanuit de H. Andreaskerk te Zevenaar zijn te volgen via het youtube kanaal.

Voor aanvullende info betreffende het youtube kanaal en andere info kunt u de website www.rkliemers.nl raadplegen. De Mariakapel en gedachteniskapel zijn van ma. t/m vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur. Het secretariaat is bereikbaar op de gewone openingstijden.

Gebedsintenties 18/19-07-2020: Ans van Santen-Rensen, Wim Staring, Bernard en Annie Hoppenreijs-Lucassen. (Uitzending youtube zondag 19 juli om 9.30 uur).

Gebedsintenties 25/26-07-2020: Hent (jaargetijde) en Annie Roelofs en dochter Annet, Els en Eeke Schampers, Ans van Santen-Rensen, Wim Staring.

Tijdens de zomervakantie is het secretariaat van de H. Remigius te Duiven gesloten van maandag 13 juli t/m donderdag 20 augustus. Uitgezonderd de vrijdag. Dan zijn we van 9.00 – 11. 00 uur geopend voor het opgeven van gebedsintenties.

Meer berichten