Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk Groessen

Kerkberichten: Liturgie in de parochie in coronatijd vanaf 1 juli 2020:In het Eucharistisch Centrum Andreaskerk Zevenaar vindt vanaf 5 juli iedere zondag een publieke Eucharistieviering plaats. Daarvoor dient u zich vooraf aan te melden. Vanaf 1-9 worden ook in de andere 12 kerken Eucharistievieringen opgestart.

Het streven is om vanaf september Fysieke Communie uit te reiken, zowel in Zevenaar als op de ander locaties. Tot die tijd is er Geestelijke Communie. Waar gemeenschappen het kunnen opbrengen en regelen, kunnen ‘woorddiensten’ door vrijwilligers worden gehouden. Het protocol van de Bisschoppenconferentie verbiedt gedurende de coronatijd het houden van (woord- en) Communievieringen. Aan de hand van het basisprotocol van het pastoraal team, gaan de locatieraden de komende tijd aan de slag en stellen een eigen protocol op waarbinnen publieke vieringen in hun kerk te mogen en kunnen houden.

Intenties: 26-7-20: Joep en Mientje Derksen-Koning, Eef Buurman, Riet Vermeulen, Frieda Lucassen-Roordink, Rikie Roelofs, Bernard en Maria van Onna,Theodorus Dominicus,ouders Roordink-vd.Velden en Norbert, Jan Elfrink, ouders de Haan-Witjes, ouders Vermeulen-Kiewit en Theo, Henk Derksen en Paul, Antoon Willemsen, Saskia Roos-Willemsen, Wim en Lies Melchers-Derksen, Bennie Derkzen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Piet en Trudy Steenkamp,Theo en Willie Roordink-Meister en Ralf, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, ouders Bolder-Raasing, Riet Lenting-van Gellekom.

Meer berichten