Jong en oud beacht graag. (foto: Albert Kooistra)
Jong en oud beacht graag. (foto: Albert Kooistra) (Foto: )

Demo-trainingen beachvolley

WESTERVOORT - Volleybalvereniging Actief ’81 uit Westervoort organiseert in dit vreemde coronajaar op de vrijdagavonden in de zomermaanden aangepaste beachvolleybal demo-trainingen op het beachvolleybalveld bij recreatieplas De Waaij. Deze avonden worden gehouden in de maanden juli, augustus en september en worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Westervoort.

De allereerste training op 5 juni kon vanwege erg slecht weer geen doorgang vinden maar op de overige vrijdagen in juni zijn er demo’s geweest met een opkomst tot wel 23 man/vrouw/jeugd. Tijdens deze Demo-trainingen gelden wel aangepaste afspraken om zoveel mogelijk de 1,5 meter regel te handhaven en dat lukt wonderwel. Met de aangepaste regels worden er verschillende oefenvormen en basistechnieken aangeleerd door ervaren leden van Actief ’81. Echte wedstrijdjes zijn beperkt mogelijk. Wel is iedereen, van jong tot oud, welkom (ervaring met volleybal is niet noodzakelijk)! Opgeven kan via het aanmeldformulier onderaan de Evenentenpagina op de website www.actief81.nl . De komende vrijdagen zijn er weer Demo-trainingen wanneer het weer het toestaat.

Dit jaar wordt er in verband met de coronamaatregelen helaas geen Westervoort in Beweging dus ook geen Beachvolleybaltoernooi georganiseerd.

Demodata 2020: deze zomer elke vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Verzamelen: Beachvolleybalveld bij recreatieplas De Waaij. Geheel gratis voor iedereen (van jong tot oud).