TVZ en Max sportief voor senioren

ZEVENAAR - Veel overheidsinstellingen waaronder gemeenten, proberen de ouderen onder ons meer tot en in beweging te krijgen, zoals wandelen, fietsen en fysieke sporten waaronder tennis.

Tennis Vereniging Zevenaar biedt de senioren in Zevenaar en omgeving de mogelijkheid, dit op een prachtig (in bloei staande) gelegen park te komen doen onder de noemer maak kennis met tennis. "Nu zult U zich afvragen, hallo zeg, ik heb geen racket, ballen en noem maar op. Nu, dat is helemaal geen probleem. Wij hebben een groot assortiment tennis rackets beschikbaar en ook ruim voldoende ballen. Het leuke is dat er ook start lesjes worden gegeven door ervaren spelers van onze tennis club, die u zullen opvangen en begeleiden."

"Ons voorstel is als volgt: Kom op woensdag avonden 22 en 29 juli tussen 19.30 - 20.00 uur naar ons park. Daar zal iemand aanwezig zijn die u opvangt onder genot van een kop koffie/thee om u wegwijs te maken en om er wat uitgebreider in te gaan. Neem eventueel vrienden of kennis mee die er ook zin in hebben. U bent allen van harte welkom. Komt u liever overdag, laat het dan even weten en dat kan via email: l.santema@hetnet.nl of voorzitter@tvzevenaar.nl of via 06 83948180."