Logo gemeentenieuwsonline.nl
Enjoy-toernooi. (fptp: Anne-Lieke)
Enjoy-toernooi. (fptp: Anne-Lieke) (Foto: )

We mogen weer!

ZEVENAAR - Zoals de koptekst al aangeeft: 'We mogen weer' houdt Tennis Vereniging Zevenaar als voorloper voor de officiële toernooien, voor de tweede maal een eendagstoernooi.

Echter onder aangepaste normen van de 1,5-meterregel, dat wil zeggen, dat er per dag maar 24 spelers kunnen deelnemen en dat het nu verdeeld wordt over twee opeen volgende dagen. Het idee is om op zaterdag 25 juli de herendubbels HD6/7 en 8/9 te houden en op zondag 26 juli de damesdubbel. Mogelijke mixpartijen wordt nog in overweging gehouden.

Er wordt gespeeld in een poule van vier. Het is geen officieel toernooi, dus ook mensen die geen lid zijn van TVZ kunnen zich gewoon opgeven. Dat kan via een mailtje naar alvkampen@hotmail.com. Of via het Clubhuis beheer onder leiding van Herman Veth T: 523316. Inschrijven kan tot en met 21 juli.

De speeltijden zijn: van 09.30 -15.00 uur. Gehoopt wordt op mooi weer en veel gezelligheid op het ruim aangepaste terras. Later dit jaar ( augustus-september) zal TVZ weer haar bekende nazomer toernooi organiseren. Hierover wordt men later nader geïnformeerd.

Meer berichten