Nieuw cursusprogramma Kreatieve Kring Westervoort
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Schilderij klaproos. (foto: Jose Lorx)
Schilderij klaproos. (foto: Jose Lorx) (Foto: )

Nieuw cursusprogramma Kreatieve Kring Westervoort

WESTERVOORT - Het programmaboekje 2020-2021 van de Kreatieve Kring Westervoort is uit! Een dezer dagen ontvangen alle inwoners van Westervoort en directe omgeving het nieuwe boekje in de brievenbus.

Het nieuwe cursusprogramma gaat medio september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops: van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Geheel nieuw komend seizoen is de cursus tekenen en schilderen voor jongeren vanaf circa 18 jaar, de workshop vogels en bloemen van keramiek en de korte cursus keramische vormgeving en boetseren.

In verband met de coronacrisis zal de uitvoering van de lessen mogelijk iets aangepast worden, geheel conform de richtlijnen van het RIVM. De hygiënemaatregelen zullen strikt in acht worden genomen en ook de inrichting en routing van de lesruimtes en het gebruik van materialen zal op een veilige wijze verlopen.

Alle cursussen en workshops worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

"Kijkt u het boekje beslist even door. Er zit wellicht ook een gezellige en interessante cursus of workshop voor u bij! Of kom naar onze open dag op zondag 6 september van 11.00-16.00 uur in Kulturhus De Nieuwhof. Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan is deze ook verkrijgbaar bij de biliotheek of cursusadministie.

Voor nadere informatie over aanmelding en inschrijving kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, 026 3119659 of zie de website www.kreatievekringwestervoort.nl."

Meer berichten