Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Erg warm maar toch ontspanning voor bewoners.

PANNERDEN - Tropische momenten op het binnenplein van het verzorgingscentrum De Pannerd, waar ouderen en gepensioneerden wonen. MoniCare Zorg bood weer een muzikale middag voor bewoners van de Pannerd / Pastoorbrugmanstraat en de woongroepen in Claudius Civilisstraat.

De vrijheid die onze president Mark Rutte woensdagavond rond 19.05 uur bekend maakte, maakt voor Nederland eindelijk veel los. Ook bij bewoners van het zorgcentrum volgden zij dit nieuws aandachtig. Eindelijk kunnen er activiteiten buiten worden georganiseerd. De vrijheid van de verlossende woorden van de minister-president waren donderdagmiddag merkbaar en goed voelbaar tijdens het optreden van Robert Pouwels uit Tolkamer.

De bewoners zijn plots veel vrijer, het genieten zie je aan hun belevingsuitdrukkingen. Het is dit keer spontaner dan van de vorige muzikale opvoeringen. De meezingers onder andere 'Het kleine Café aan de haven', en 'Heb je even tijd', 'Wat is mijn hart' liedje van Marco Borsato, 'Dans de hele nacht met mij' en liedjes van De Sjonnies. Ondanks de hoge temperaturen verraste MoniCare de bezoekers met een mini-ijsje. Deze middag werd supergezellig vertolkt door allround DJ zanger Robert Pouwels.

Meer berichten