Logo gemeentenieuwsonline.nl

H. Andreaskerk Groessen

Vieringen op zondag: zijn te volgen vanaf 09.30uur via het YouTube kanaal van de parochie. Voor diegenen die geen internet hebben, is de viering van 09.30uur te beluisteren via de RTV Favoriet op kanaal 94.0 FM van Emmerich (DLD) tot groot-Arnhem, 104.0FM regio Doesburg, KPN radio kanaal 1019 en Ziggo kanaal 36.

Parochieblad Op Weg: wilt u in de toekomst het parochieblad Op Weg blijven ontvangen in Groessen, dan moet u zich aanmelden. Meldt U zich aan door uw Achternaam/voornaam, adres/huisnummer, eventueel emailadres te vermelden en dit in te leveren via  de brievenbus op Dorpstraat 7 te Groessen of via het emailadres: Groessen@rkliemers.nl. Het blad is tevens te lezen via de website van de parochie. Ook zullen we enkele exemplaren in de Mariakapel op het kerkhof leggen.

Overleden: 17 juni jl overleed mw. Riet Lenting-van Gellekom  in de leeftijd van 86 jaar. Dat zij mag rusten in vrede.

Intenties:Zondag 12 juli: Frans Uffing, Eef Buurman, Riet Vermeulen, Frieda Lucassen-Roordink, Wim en Lies Melchers-Derksen, Rikie Roelofs, Bernard en Marie van Onna, Theodorus Dominicus, Hennie en Wilhelmien Roordink-vd Velden en Norbert, Ouders Thuis-van Aalten, ouders de Haan-Witjes, ouders Vermeulen-Kiewiet en Theo, Henk Derksen en Paul, Antoon Willemsen, Saskia Roos-Willemsen, Bennie Derkzen, Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, Vader en Moeder Staring, Bernard en Mientje Bouwman-Driessen, Jan te Witt, Riet Vermeulen,  familie Kloppenburg, Maria Nass-Uffing, Riet Lenting-van Gellekom.

Meer berichten