Genieten van muziek en theater in een boomgaard in Groessen Intiem theater tussen de fruitbomen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bongerdbühne. (foto: Erik Drost)
Bongerdbühne. (foto: Erik Drost) (Foto: )

Genieten van muziek en theater in een boomgaard in Groessen Intiem theater tussen de fruitbomen

GROESSEN - De Bongerdbühne is er voor cultuurliefhebbers uit de omgeving van Groessen, die de afgelopen maanden een tekort aan muziek en theater hebben opgelopen.

Middenin een fruitboomgaard in Groessen kunnen zij in de maanden juli en augustus zeven weekenden op rij genieten van bijzondere artiesten. Zo zijn onder meer Marlijn Weerdenburg (4 juli), Sven Ratzke (5 juli) en Firma Weijland (11 en 12 juli) inmiddels geprogrammeerd en maken nieuwe namen in een rap tempo de agenda compleet.

Tijdens elke voorstelling zijn maximaal 30-50 bezoekers welkom. Elke privéloge biedt plaats aan één persoon of aan twee personen uit hetzelfde huishouden. Via de website van de Bongerdbühne kunnen tickets gereserveerd worden. Hier kan de bezoeker ook een picknickmand reserveren die vervolgens gevuld met lokale versnaperingen voor hen klaar zal staan in de privéloge.

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar. Hou onze facebookpagina in de gaten. Ga voor meer informatie over de Bongerdbühne, het programma en voor het reserveren van een plek in één van de privéloges naar www.bongerdbuhne.nl.

Meer berichten