Logo gemeentenieuwsonline.nl
In de film Croce e delizia worden twee families samengebracht voor een huwelijk. (foto: Arti Film)
In de film Croce e delizia worden twee families samengebracht voor een huwelijk. (foto: Arti Film) (Foto: )

Filmhuus Westervoort begint weer

WESTERVOORT - Op dinsdag 7 juli draait er bij Filmhuus Westervoort een Italiaanse komedie. De filmavonden vinden voorlopig niet plaats in Huize Vredenburg, maar in de ruime zaal van het Trefcentrum aan de Dorpstraat 102. Filmliefhebbers zijn hier elke eerste dinsdag van de maand welkom.


Omdat er gedurende de afgelopen drie maanden geen filmavond mogelijk was, heeft het bestuur van Filmhuus Westervoort bij de vaste gasten navraag gedaan om te kijken of er behoefte was aan filmavonden tijdens de zomer. Hiervoor bleek veel animo te zijn en daarom zijn er dinsdag 7 juli en 4 augustus films te zien in het Trefcentrum.

Over de film
De Italiaanse film Croce e delizia is een komedie en gaat over de rijke kunsthandelaar Tony. Hij heeft zijn familie uitgenodigd in zijn villa aan de Middellandse Zee. Het gastenhuis heeft hij verhuurd aan de weduwnaar Carlo en zijn familie. Tony en Carlo hebben deze vakantie uitgekozen om hun huwelijk aan te kondigen, tot grote verrassing van hun kinderen.

Programma
Om 19.30 uur is de deur van het Trefcentrum open. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er een pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.

Tickets
Het is noodzakelijk om de tickets van vijf euro per stuk te reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl. De gereserveerde tickets liggen dan in het Trefcentrum klaar. Er wordt verwacht dat u zich afmeldt en thuis blijft, wanneer u klachten heeft zoals verhoging, verkoudheid of hoesten.

Meer berichten