Logo gemeentenieuwsonline.nl
Marcellino voor de fitnesstent/free weights zone
Marcellino voor de fitnesstent/free weights zone (Foto: Leonie Jansen Fotografie)

Ondanks coronavirus blijven Bent Sports leden in beweging

ZEVENAAR - Bij Sportcentrum Bent Sports in Zevenaar is een groot gedeelte van de leden weer lekker in beweging. Eigenaar Marcellino Ketelaar heeft ondanks de crisis een behoorlijke investering gedaan om de mogelijkheden buiten te kunnen realiseren.

“Toen duidelijk werd dat we ook met de volwassenen buiten mochten sporten hebben we direct actie ondernomen. Om niet afhankelijk te zijn van het weer hebben we toen besloten drie grote tenten op het terrein te plaatsen. De reacties van onze leden zijn zeer positief en dat bevestigt onze keuze. Heel fijn om weer leden te verwelkomen buiten. Onze leden kunnen kiezen voor de buitenfitness met o.a. fietsen, roeiers en crosstrainers , een free weights zone, een groot aanbod groepslessen en natuurlijk tennis op gravel of kunstgras. Per 1 juli gaan we binnen ook weer open en is het aanbod weer compleet. Over de concrete aanpak en invulling zijn we nu met het team druk bezig.”

“Natuurlijk hadden we dit niet kunnen realiseren zonder de fantastische inzet van ons team medewerkers en vrijwilligers, maar zeker ook door het begrip en de steun van onze leden. We moeten het tenslotte samen doen en dat gaat echt super!”

Meer berichten