Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdslagwerkgroep als eerste aan de slag. (foto: Bart Kersten)
Jeugdslagwerkgroep als eerste aan de slag. (foto: Bart Kersten) (Foto: )

Liemers Harmonie Duiven weer volledig gestart

DUIVEN - Vanaf begin juni zijn de muzieklessen bij Liemers Harmonie Duiven weer volledig opgestart in ’t Muziekhuus. Het verenigingsgebouw aan de Visserlaan 39 in Duiven is voorzien van alle nodige maatregelen waardoor docenten en leden op een verantwoorde manier kunnen muziek maken.


De afgelopen periode kregen de leerlingen digitaal muziekles, maar in het echt elkaar zien is toch veel leuker. “We zijn blij dat de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) een duidelijk protocol heeft gemaakt en dat de gemeente vertrouwen heeft in de uitvoering”, aldus secretaris Bart Kersten. “Alle slagwerkgroepen konden daardoor al begin juni starten. Ook de orkesten met blazers mogen vanaf 18 juni ook weer aan de slag.”
Helaas zit zomaar binnenlopen en komen kijken er de komende weken nog niet in. Kersten: “Vooraf een afspraak maken werkt gelukkig wel. Mensen die graag muziek met ons willen maken, kunnen we voorzien van de juiste informatie. Ook muzieklessen bieden wij in ’t Muziekhuus, gegeven door vijf getalenteerde docenten.” Voor wie meer wilt weten over de muzieklessen en de ruimtes in ‘t Muziekhuus kan contact opnemen met Bart Kersten: secretarisliemersharmonie@outlook.com.

Meer berichten