Logo gemeentenieuwsonline.nl
Walk&Talk. (foto: Bibliotheek Montferland)
Walk&Talk. (foto: Bibliotheek Montferland) (Foto: )

Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden

DIDAM - Bibliotheek Montferland start weer met Walk&Talk bijeenkomsten, met in achtneming van de RIVM maatregelen. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 24 juni van 10:00 – 12:00 uur in Bibliotheek Didam, Schoolstraat 22. Gastspreker is Petra Massop van uitzendbureau Select4U.

Petra vertelt over Select4U, waaraan gedacht moet worden bij het inschrijven en wat het uitzendbureau kan betekenen bij de zoektocht naar werk, juist in deze coronatijd. Daarnaast zal ze iets vertellen over het fasesysteem.

De Walk&Talk bijeenkomst wordt ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd. Het zorgt even voor een rustpunt maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen tijdens deze bijeenkomst ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van werkeloosheid.
Iedere vierde woensdag van de maand zijn er wisselende onderwerpen met gastsprekers. Walk&Talk is gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via info@bibliotheekmontferland.nl. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers.

Meer informatie is te raadplegen op www.bibliotheekmontferland.nl./

Meer berichten