Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zevenaar weer op vrijdagavond open

ZEVENAAR - Met de opening van de horeca op 1 juni zijn alle ondernemingen in het centrum van Zevenaar weer open! Ook de koopavond op vrijdagavond is in ere hersteld.


In het begin van de coronacrisis besloten veel winkels hun openingstijden te beperken. Maar gelukkig hebben alle RIVM-maatregelen ertoe geleid dat voorzichtig aan de openingstijden weer verruimd konden worden naar de reguliere tijden. Sinds half mei mochten ook de kappers weer aan de slag en met de heropening van de horeca zijn alle ondernemingen in het centrum van Zevenaar weer open!

Koop lokaal, ook op internet!
De Zevenaarse ondernemers willen door het hanteren van ruimere openingstijden en het strikt uit blijven voeren van de hygiënemaatregelen de consument zo goed mogelijk bedienen. Mocht naar het centrum komen (nog) niet mogelijk zijn door gezondheidsredenen of anderszins, veel winkeliers hebben een eigen webshop of in elk geval de mogelijkheid tot thuisbezorging van hun producten. Zo kan toch gekocht worden bij lokale winkeliers! Meer informatie staat op www.zevenaardestadin.nl/corona-update.

Meer berichten