links Marcel Turling rechts Rick Lubbers
links Marcel Turling rechts Rick Lubbers (Foto: pr Boemelburcht)

Rick Lubbers wint Vivaldi XL Pretgazet Logospel

ZEVENAAR - Vrijdag 22 mei heeft Marcel Turling namens Vivaldi XL een cheque ter waarde van 125,00 euro uitgereikt aan een blije Rick Lubbers.

Het Pretgazet Logospel staat jaarlijks in de Pretgazet, de carnavalskrant die door de stichting GZK Boemelburcht wordt uitgebracht. Normaal zou Jeugdprins Simon de winnaar bekend maken tijdens de opening van het carnaval, maar hij was helaas ziek naar huis. In Stadsprins Boes had hij een goede vervanger en hij trok Rick Lubbers uit de vele juiste inzendingen als de gelukkige winnaar.

Het bestuur van Boemelburcht is zeer in haar nopjes dat Vivaldi XL ook dit jaar weer een cheque voor het Logospel beschikbaar heeft gesteld en op deze wijze het carnaval in Zevenaar ondersteunt.