Logo gemeentenieuwsonline.nl
In een stralend zonnetje genoten maar liefst 50 meisjes en jongens van hun eerste kennismaking met hockey.
In een stralend zonnetje genoten maar liefst 50 meisjes en jongens van hun eerste kennismaking met hockey. (Foto: Mirjam in 't Veld)

Op 23 mei VTC Tulpencursus Open Trainingen bij HVZ

Zevenaar - Maar liefst 50 enthousiaste kinderen mocht Hockey Vereniging Zevenaar ontvangen tijdens de eerste editie van de VTC Tulpencursus Open Trainingen op 9 mei. In een stralend zonnetje konden meisjes en jongens tot en met 12 jaar, onder leiding van ervaren trainers van HVZ Dames 1 en Heren 1, kennismaken met hockey.

Eind maart kon de VTC Tulpencursus vanwege het Coronavirus helaas niet doorgaan, maar door de versoepeling van de regels rondom sporten voor kinderen tot en met 12 jaar kon dat nu wel. “Dat bleek een goede zet”, zegt Petra Zijsling, coördinator van de Jongste Jeugd van HVZ. “Kinderen willen weer lekker buiten kunnen sporten, hoe mooi is het dat je dat kunt combineren met het leren van iets nieuws”.

Gratis hockeystick
Een week eerder kregen alle kinderen die zich al hadden opgegeven hun gratis hockeystick al thuisgebracht, zodat ze thuis alvast konden oefenen. Op 23 mei worden de Open Trainingen ook gehouden. Lijkt het jou leuk en wil je ook meedoen? Meld je dan aan via tc-jeugd@hvz.info
Word je na de VTC Tulpencursus lid, dan ontvang je een waardebon voor een gratis hockeystick.

Kun je op zaterdag niet of ben je ouder dan 12 jaar? Ook dan zijn er mogelijkheden om kennis te maken met hockey bij Hockey Vereniging Zevenaar. Voor informatie over welke dag en tijd je mee kunt trainen kun je mailen naar tc-junioren@hvz.info

Meer berichten