Logo gemeentenieuwsonline.nl
Open dag. (foto: Stichting Klussen en Kringloop)
Open dag. (foto: Stichting Klussen en Kringloop) (Foto: )

Open dagen stichting Klussen en Kringloop

GROESSEN - "Eind mei hadden wij onze open dagen gepland staan en in de afgelopen tijd hebben we eerst aangekeken hoe de situatie rond het coronavirus zich zou ontwikkelen. En we hebben een besluit genomen: onze open dagen gaan door!"

Om dit verantwoord te doen, nemen we wel de volgende maatregelen:
1. In plaats van twee open dagen, spreiden we het uit over vier dagen. We beginnen op 21 mei, dus hemelvaartsdag, en we zijn ook op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 mei geopend van 09.00 tot 13.30 uur. Zo heeft iedereen de tijd en ruimte en spreiden we het aantal bezoekers.
2. Er mogen maximaal tien klanten in de schuur aanwezig zijn.
3. We maken een routing met pijlen op de grond, zodat u zo min mogelijk bij andere mensen in de buurt komt. Een beetje à la Ikea, en zo mist u ook niets...
4. We verzoeken u om uw aankopen zoveel mogelijk ter plaatse over te maken met uw eigen bankieren app. Contante betalingen zijn mogelijk, wij dragen handschoenen en verzoeken u dit ook zoveel mogelijk te doen.
5. In de schuur zetten we de spullen met voldoende tussenruimte neer, om het voor iedereen veilig en verantwoord te houden. Bij goed weer zetten we ook tafels buiten neer.
6. Deze keer helaas geen gratis koffie en thee, jammer, maar helaas.
7. En vindt u het toch fijner om te komen kijken zonder andere mensen? Dat kan uiteraard ook, u kunt gewoon een afspraak maken.

We hopen u te zien op onze aangepaste open dagen aan de Rijswijksestraat 2 in Groessen. (www.klussenenkringloop.nl)

Meer berichten