Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Meidenvoetbal bij SVO DCS/OBW!

ZEVENAAR - De tijd dat voetbal alleen iets voor jongens en mannen was is echt voorbij. Al jaren is meisjes/dames voetbal de snelst groeiende sport in Nederland. De Zevenaarse clubs v.v. DCS en s.v. OBW hebben hierop ingespeeld door de krachten te bundelen.

Sinds 2019 zijn zij de samenwerking aangegaan en is de SVO (Samenwerking Vrouwen/meiden Opleidingen ontstaan. Een samenwerking waarbij de leden van beide verenigingen samenkomen in de SVO. Zodoende kunnen alle vrouwen en meiden voetballen op hun eigen niveau en binnen hun eigen leeftijdscategorie.

Op dit moment heeft de SVO in elke leeftijdscategorie minimaal één team en zelfs bij enkele leeftijdscategorieën twee teams. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar nieuwe meiden die actief met het voetbal aan de slag willen gaan.

"Ben jij een enthousiaste meid/dame die er over nadenkt om te gaan voetballen of die wellicht toe is aan een nieuwe uitdaging, meld je dan aan! Je kunt altijd de eerste maand gratis op proef meedraaien om daarna aan te geven of jij je bij onze clubs aansluit. Aanmelden of voor vragen kunt u contact opnemen met Maarten Kuppensm.kuppens@rijnijssel.nl."

Meer berichten